Oude beschaving ontdekt onder Antarctica?

Oude beschaving ontdekt onder Antarctica?

Maandag 12 december 2016, 01:47 uur

Amerikaans onderzoeker David Wilcock en klokkenluider Corey Goode, die naar eigen zeggen meer dan 20 jaar actief was binnen het geheime Amerikaanse black ops circuit, zeggen dat er grote onthullingen aankomen over een oude beschaving die ontdekt is onder het ijs van Antarctica.

Het zou gaan om een beschaving die minstens enkele tienduizenden jaren geleden bestond en die overvallen werd door een kanteling van de aardas, waardoor het continent dat voorheen dichter bij de evenaar lag, plotseling geconfronteerd werd met pooltemperaturen van 40 graden lager. Hierdoor zouden de bewoners, die de "Pre-Adamieten" genoemd worden, tegelijkertijd met allerlei prehistorische dieren en planten ter plekke gestorven zijn en goed bewaard zijn gebleven onder het ijs.

Wilcock en Goode zeggen dat de Amerikanen inmiddels veel van deze lijken en kadavers afgevoerd hebben voor onderzoek. Veel vondsten zouden zo goed intact zijn dat er gesproken wordt van een "Pompei on Ice".

Verschillende types "Pre-Adamieten"
Verschillende types "Pre-Adamieten"

Veel hooggeplaatste figuren en wereldleiders zouden inmiddels op de hoogte zijn van de ontdekkingen en dit zou ook de reden zijn dat o.a. de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken John Kerry en voormalig astronaut Buzz Aldrin recentelijk bezoekjes brachten aan het ijskoude continent.

De prehistorische steden zouden op z'n minst enkele vierkante kilometers beslaan en een verrassend hoge technologische ontwikkeling laten zien. Er wordt inmiddels een link gelegd met de legendes over het verdwenen continent Atlantis. De gevonden "Pre-Adamieten" zouden soms een lengte van meer dan 3,5 m hebben en dit zou het gevolg zijn van genetische experimenten die destijds gedaan werden. Ook zouden sommige opvallend langwerpige schedels hebben.

Wanneer de ontdekkingen precies openbaar gemaakt zullen worden is niet bekend, maar Wilcock en Goode houden het op "spoedig".Bron: Divinecosmos.com


Share |
 Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens.
© BrekendNieuws.nl 17 december 2018 | RSS | Contact

BrekendNieuws