Nederland ook vandaag weer onder witte sluier van chemtrails

Dinsdag 14 april 2015, 09:28 uur

Vandaag en gisteren wordt er weer flink gesprayd boven Nederland. Op de sociale media komen vanuit het hele land meldingen van chemtrails die de verder strak blauwe hemel geheel met een witte sluier bedekken, zodat er van de stralende lentezon vaak niet meer dan een waterig zonnetje overblijft.

Hoewel autoriteiten meestal nog doen alsof chemtrails een niet-bestaand fenomeen zijn, worden steeds meer oplettende burgers wakker voor dit verschijnsel en worden er al regelmatig lezingen en hoorzittingen over gehouden.

Onafhankelijke onderzoekers vermoeden dat het chemtrail-programma plaatsvindt onder auspiciën van de NAVO. Zo meldden inwoners Kroatië dat de vreemde witte strepen in de lucht bij hen nooit te zien waren, totdat ze in 2009 ook lid werden van de NAVO. Het doel van het blijkbaar uiterst geheime programma is niet helemaal duidelijk, maar vastgesteld is al wel dat zich in de neerslag van de strepen schadelijke metalen zoals strontium, barium en aluminium bevinden. Ook vermoeden sommige mensen dat de sluiers bepaalde gunstige energieën uit de ruimte zouden kunnen tegenhouden.

Mensen die niet geloven in chemtrails, de zogenaamde chemtrail-debunkers menen dat het hier gewoon om normale vliegtuigsporen gaat die bevriezen in de koude lucht. Verschillende deskundigen hebben echter verklaard dat dit onmogelijk is, aangezien die sporen uit gassen bestaan en ze dus binnen enkele seconden op zouden moeten gaan in de lucht eromheen (net als uitlaatgassen van auto's doen als het vriest). Ook zou het voor gassen onmogelijk moeten zijn om een klonterig spoor achter te laten, zoals bij chemtrails vaak waargenomen wordt.

Het effect van het programma lijkt vooralsnog beperkt, omdat zich sinds eind jaren '90, ogenschijnlijk de start van het programma, geen opvallende veranderingen hebben voorgedaan in de volksgezondheid of de ontwaking van de mensheid, die onverminderd doorgaat.

Heb jij ook een foto van chemtrails die vandaag of gisteren in de lucht boven je getrokken zijn? Stuur 'm ons gerust! Dan plaatsen wij 'm onder dit artikel.


Foto: Chemtrails boven Rijswijk (ZH), dinsdag 14 april 2015

Bron: Redactie.


Share |
Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens svp.
© BrekendNieuws.nl 21 maart 2019 | RSS | Contact

BrekendNieuws