Architect Gage krijgt zaal plat bij presentatie 9/11

Donderdag 16 april 2015, 23:56 uur

De Amerikaanse architect Richard Gage heeft in het Studium Generale van de TU in Delft een overtuigende presentatie gegeven over het bedrog van 9/11.

De aanvoerder van de 2.300 leden tellende groep architecten genaamd "Architects & Engineers for 9/11 Truth" die de officiële lezing van de Amerikaanse regering over de aanslagen van 11 september 2001 sterk betwisten, zette in een twee uur durend verhaal uiteen waarom sommige technische aspecten uit het officiële verhaal nooit kunnen kloppen.

Via veel close-up opnames van de twee instortende Twin Towers en het enkele uren daarna ingestorte gebouw aan de overkant van de straat, genaamd "World Trade Center Gebouw 7" (47 verdiepingen hoog), liet Gage duidelijk zien dat er explosies te zien waren langs de hele zijkant van de torens, ver voordat de naar beneden stortende top er aankwam.

Bij Gebouw 7 was onmiskenbaar te zien dat de top naar beneden zakte lang voordat het hele gebouw instortte, terwijl volgens het officiële rapport de brandjes die woedden op de onderste verdiepingen de oorzaak waren van de pijlsnelle ineenstorting.

Kiezen: Brand of 'controlled demolition'?

Ook liet hij veel beelden zien van verschillende torens die door de jaren heen over heel de wereld in brand gestaan hebben en van gebouwen die via zogenaamde "controlled demolition" opgeblazen zijn, en vroeg de zaal te kiezen waar de instortende gebouwen van 9/11 het meest op leken. Vrijwel niemand koos voor 'brand'.

Ook toonde Gage beelden van de onwaarschijnlijk geringe hoeveelheid puin van ongeveer één verdieping hoog die overbleef na de instorting van de torens, terwijl op basis van al het materiaal uit de torens er een berg van 15-20 verdiepingen had moeten liggen. De torens, inclusief alle kantoormeubels, telefoons, kasten en de meeste menselijke lichamen, leken simpelweg tot stof vergaan.

Gedurende de hele presentatie vroeg Gage drie keer aan de bomvolle zaal welk standpunt men innam: geloof in de officiële lezing, twijfel, of geloof in grootscheepse fraude van hogerhand bij zowel de aanslagen als het rapport. Aan het begin van de avond waren de drie groepen ongeveer even groot, terwijl aan het eind van de avond de meeste handen omhoog gingen bij de laatste optie. Nog slechts een handjevol aanwezigen kozen voor de eerste optie.

Tout conspiracyminnend Nederland was present

Als nieuwssite voor ontwaakte mensen was het voor ons trouwens leuk om te zien dat ook veel makers van andere wakkere websites de gang naar de TU Delft gemaakt hadden: we zagen Vitalifeiten, We Are Change Rotterdam, Wanttoknow, De Ommekeer, Maarten Horst en dan hebben we er ongetwijfeld nog een paar gemist in het duizendkoppige publiek...


Update 17 april: Voor wie het gemist heeft, hier de hele presentatie:


Bron: Redactie


Share |
Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens svp.
© BrekendNieuws.nl 21 maart 2019 | RSS | Contact

BrekendNieuws