GcMAF, een wondermiddel tegen kanker?

Dinsdag 22 september 2015, 12:57 uur

De belangstelling voor GcMAF heeft de laatste tijd een flinke boost gekregen. Mede dankzij een reeks verdachte sterfgevallen onder holistische dokters in Amerika die allemaal werkten met dit middel en daardoor een bedreiging vormden voor de machtige farmaceutische industrie, zijn veel mensen zich gaan afvragen wat dat dan precies is, "GcMAF"?

Een pionier op het gebied van de ontwikkeling van GcMAF is David Noakes van het bedrijf First Immune GcMAF, gevestigd op het Kanaaleiland Guernsey. Zijn klinieken in Zwitserland en Duitsland hebben al duizenden patiënten succesvol van aandoeningen als kanker en autisme af geholpen. Maar GcMAF werkt bij nog veel meer ziektes. Hoewel het establishment er alles aan doet om zijn klinieken te sluiten, laat hij zich daardoor niet tegenhouden.

Een jaar geleden gaf David Noakes een toespraak waarin hij precies uitlegt wat GcMAF precies is en hoe het werkt. Die toespraak is hieronder te zien, met een samenvatting daar onder.


Samenvatting:

Wat is GcMAF?

David Noakes: "GcMAF is een menselijk eiwit dat iedere gezonde persoon in zich heeft. Het maakt onderdeel uit van het afweersysteem en valt twintig verschillende ziekten aan, voor zover we nu weten. Het afweersysteem in z'n geheel kan zo'n 6.000 bekende ziektes identificeren en onschadelijk maken."

"Een ziekte die voorbijkomt, zoals kanker, zal proberen om je productie van GcMAF te verhinderen. Dat lukt als je zwak bent, bijvoorbeeld ten gevolge van stress, of je hebt te veel suiker gegeten. Dat geeft het enzym nagalase, dat uitgezonden wordt door ziekte, de kans om de productie van GcMAF aan banden te leggen. Dan verlies je dus de zes verschillende aanvallen van GcMAF op kanker alleen al. Er zijn naar schatting zo'n 1 miljard mensen in de wereld die geen GcMAF in hun lichaam hebben, omdat ze ziek zijn."

"Ons bedrijf kan GcMAF uit gezond bloed of melk halen in een proces dat 24 stappen bedraagt. Zo halen we één miljardste van een gram aan GcMAF bij elkaar, en dat is alles wat er in één menselijk lichaam aan GcMAF nodig is. Dat dienen we toe aan zieken, en binnen enkele minuten beginnen de aanvallen op de ziektes weer. In drie weken is je afweersysteem weer op sterkte. GcMAF helpt tegen veel ziektes, zoals auto-immuunziektes. Een gezond dieet volgen is daarbij belangrijk."

In je lichaam begint GcMAF als het GC-eiwit, dat in je lever gemaakt wordt. Drie procent van je bloed bestaat uit GC-eiwit. Je afweersysteem vormt het om tot GcMAF: een B-cel neemt één van de drie suikermoleculen uit het GC-eiwit weg. Vervolgens doet een T-cel hetzelfde, waardoor het GC-eiwit nog maar één suikermolecuul overhoudt. Dat is GcMAF."


Het protocol

"GcMAF werd ontdekt in 1990. Wij besloten er iets mee te gaan doen met ons laboratorium en wetenschappers, omdat we iets aan kanker wilden doen. Dat maakt je helaas erg impopulair bij sommige partijen. Toen we begonnen, genazen we meteen 80% van de stadium-2 kankergevallen die we bij ons kregen. We ontdekten dat we twee keer een miljardste gram moesten toedienen en dat je daar vitamine D bij moet innemen. Bijna iedereen met kanker heeft een vitamine D-tekort. Vooral geen suiker eten, want dat is het enige voedsel van kankercellen. Iedere dokter en wetenschapper weet dat, en toch zegt geen enkele oncoloog dat je moet stoppen met suiker eten."

(09.00) "Koolhydraten worden in het lichaam omgezet tot suiker, dus je moet ook geen koolhydraten eten. Je moet wel vlees, vis en groente eten, want je hebt de lipiden nodig. Asperges en broccoli zijn het beste. Vaak sterven kankerpatiënten aan anorexia, omdat hun lichaam uitgehongerd is omdat het geen voedsel meer kan verteren. Wij geven ze proteïnenpillen, waardoor ze soms wel drie tot vier kilo per week aankomen."


Binnen zes tot twaalf maanden kankervrij

(10.35) "Het gevolg is, dat we nu regelmatig stadium 4 kankerpatiënten genezen die al opgegeven zijn door de reguliere oncologie en volgens hen nog maar maanden te leven hebben. De enige voorwaarde is dat ze niet te veel chemo gekregen hebben, want als ze dat wel hebben, is hun afweersysteem en bloed gesloopt en heeft GcMAF niets meer om mee te werken. Maar als je niet te veel chemo gehad hebt, kun je ervan uit gaan dat je binnen een jaar weer kankervrij bent."

(11.11) "We hebben drie klinieken geopend, in Duitsland en Zwitserland. Niet in Engeland, omdat de wetten daar zo verschrikkelijk zijn. Gemiddeld slinken de tumors van patiënten bij ons al 25% in één week. Ook bij alvleesklierkanker werkt het verrassend goed. Binnen ongeveer zes maanden zijn ze meestal helemaal kankervrij."

"Één van de goede dingen die GcMAF doet als het aan de slag gaat, is dat het de tumor isoleert van de rest van het lichaam. Er ontstaat een laagje pus omheen. Daardoor zijn tumors makkelijker operatief te verwijderen. Chirugen "plukken" de tumor soms zo uit het lichaam. Nadat je kankervij verklaard bent, moet je nog een week of acht GcMAF blijven gebruiken. Zo kan je eigen productie van GcMAF weer op gang komen."


Patiëntenverhalen

(20.00) "Ik kan zoveel verhalen vertellen van kanker patiënten die we genezen hebben. We hadden een keer een vrouw met borstkanker, maar ook haar lever zat vol met tumoren. Ze was al bij drie artsen langs geweest, en allemaal zeiden ze dat ze nog misschien nog hooguit twee maanden te leven had. Ik zei: ik kan je binnen een jaar kankervrij krijgen, maar dan moet je wel precies het protocol volgen dat ik je opgeef. En dat deed ze, ze dronk er alleen regelmatig rode wijn bij. Maar dat is prima, rode wijn is gezond (vanwege de resveratrol, de antioxidant in blauwe druiven die kanker tegengaat - BN). Ze was uiteindelijk in elf maanden helemaal kankervrij en haar lever zag er weer prima uit."

"Als een chirurg een tumor wegsnijdt, komen er vaak kankercellen los die dan in het lichaam gaan rondzwerven. Die kunnen elders tumoren gaan vormen, die dan vaak pas twee jaar na de operatie groot genoeg gegroeid zijn om problemen te veroorzaken. Maar als je drie weken voor een operatie GcMAF begint te gebruiken en nog acht weken erna, krijg je geen uitzaaiingen. Zo wordt opereren een stuk veiliger."

(22.40) "We hadden een andere patiënt, Peter genaamd. Die had terminale prostaatkanker met een Gleasonscore van 10. Veel patiënten overlijden al bij een Gleasonscore van 9, maar hij had Gleason 10 gehaald, waarschijnlijk omdat hij pas 55 jaar was. Onze meeste patiënten zijn tussen de 60 en de 80 jaar oud. Hij had normaal gesproken nog maar een paar weken te leven. Zijn gezicht was helemaal grijs, hij had lymfoedeem in zijn benen, de kanker kwam letterlijk uit zijn kuiten zakken. Hij moest speciale kousen dragen om zijn kuiten bij elkaar te houden. Hij kon nauwelijks meer lopen en had veel pijn."

"Na zes weken GcMAF liep hij weer een uur per dag, voor zijn plezier. Na drie maanden had hij geen enkel symptoom van kanker meer, geen pijn meer, niks. We zagen via de echo nog wel iets in zijn prostaat zitten, maar we wisten niet zeker of dat nog kanker was of littekenweefsel. Maar ook die vergroeiing wordt steeds kleiner, en we verwachten dat hij over een maand of acht helemaal kankervrij zal zijn."


Verschillende soorten kanker

(24.00) "Prostaatkanker genezen we altijd, dat is een makkie. Longkanker en borstkanker zijn ook makkelijk. Darmkanker is wat lastiger en botkanker neemt ook een langere tijd in beslag. Met hersentumoren moeten we wat voorzichtiger zijn, omdat er bij een aanval op een tumor vaak zwellingen en ontstekingen ontstaan. Dit kan verhoogde druk in de schedel geven. Daarom werkt het goed als een chirurg hier eerst een stuk van de tumor wegsnijdt. Dan heb je ruimte genoeg om de resterende kanker daarna met GcMAF te lijf te gaan. Maar ook hersentumoren kunnen we goed behandelen in onze klinieken."

"Door ons succes wekken we de woede van ongelofelijk machtige farmaceutische bedrijven. Er zijn al pogingen gedaan om ons te sluiten."

(29.00) "We hebben zo'n 8.000 patiënten. Ongeveer 3.500 daarvan zijn autistische kinderen. 85% daarvan verbetert aanzienlijk door onze behandeling. 25% herstelt zelfs volledig, en kan naar een normale school. Naast de autisten hebben we zo'n 2.500 kankerpatiënten en veel M.E.-patienten (Myalgische Encefalomyelitis, een hersenziekte die zich kenmerkt door ontstekingen in hersenen en ruggenmerg, en spierpijn - BN). En daarnaast nog allerlei andere aandoeningen, want GcMAF werkt tegen heel veel verschillende kwalen."


Chemo nooit een goed idee

(33.00) "Chemo zou volgens de medische wetenschap in 2,3% van de gevallen succesvol zijn. Zelfs placebo's werken nog beter dan dat. Je kunt beter helemaal nooit chemo of bestraling nemen. Het sloopt je lichaam. We hadden een kankerpatiënt van 17 jaar waar we niets meer voor konden doen, omdat zijn bloed helemaal kapot gemaakt was door de chemo."

"Oncologen liegen als ze tegen patiënten zeggen dat er geen andere behandelmethoden beschikbaar zijn dan snijden-vergiftigen-verbranden, oftewel opereren, chemo en bestralen. Dat is gewoon niet waar. Er zijn minstens een half dozijn andere behandelmethoden die de afgelopen honderd jaar succesvol toegepast zijn en duizenden levens gered hebben. Essiac thee (ook wel "Flor Essence" genoemd - BN) bijvoorbeeld."


De keiharde kankerindustrie

"De macht van de farma is stuitend. Ze hebben een omzet van bijna 800 miljard dollar per jaar. Ze hebben hun eigen mensen zitten in allerlei toezichthoudende en wetgevende organen die eigenlijk objectief zouden moeten zijn. Zo mogen dokters alleen produkten voorschrijven die door de farma geproduceerd worden. Bij kanker mogen dokters alleen maar giftige chemo voorschrijven. Dokters worden constant op de huid gezeten door die toezichthoudende organen, die uitermate corrupt zijn. Als ze van het voorgeschreven pad afwijken, worden ze uit hun ambt gezet."

"Ook de goede doelen die geld ophalen voor zogenaamd kankeronderzoek, zitten vol met hun pionnen. Zo halen ze jaarlijks een half miljard op. Als ze serieus een geneesmiddel voor kanker zouden willen vinden, zouden ze zich wel richten op de half dozijn bewezen kankerbehandelingen, zoals Essiac thee en een gezond dieet. Een gezond dieet is al genoeg om de meeste stadium 2 kankerpatiënten zichzelf te laten genezen."


Onco-genen

(43.53) "Ieder mens heeft onco-genen in zijn DNA. Dat zijn genen die op hol kunnen slaan, dan muteren en vervolgens kankercellen voortbrengen. Zo maken we allemaal ergens tussen de 10.000 en 100.000 kankercellen per dag aan. De GcMAF in ons lichaam ruimt ze op. Wij vermengen de pure GcMAF altijd met oliezuur, omdat het dan nog 25% beter werkt."


De microscoopbeelden in deze video laten zien hoe GcMAF borstkankercellen aanvalt en onschadelijk maakt.


Bron: Redactie


Share |
 Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens svp.
© BrekendNieuws.nl 20 april 2024 | RSS | Contact

BrekendNieuws