Wat is BrekendNieuws?

BrekendNieuws is een nieuwssite voor ontwaakte mensen. Alle propaganda en onzin uit het reguliere nieuws wordt er zonder pardon uit gefilterd, we brengen alleen nieuws waar je hopelijk wat aan hebt!

Natuurlijk doen we ook niet aan het 'journalistieke' motto dat "goed nieuws geen nieuw is", want goed nieuws maakt mensen blij en heeft net zo veel nieuwswaarde als slecht nieuws. Dus daar brengen we juist zoveel mogelijk van.

Als je nog meer wilt weten over de gedachte achter deze site, zie ons openingsbericht van 1 april 2015.

Heb je ergens nieuws gezien waarvan je vindt dat het niet op onze site mag ontbreken (mag ook in een andere taal, maar hopelijk niet te exotisch), laat het ons weten op onze Nieuwstip-pagina.

Daarom...BrekendNieuws!


Afbeeldingenbeleid

schelpen

We doen ons best om zoveel mogelijk afbeeldingen te gebruiken die vrij zijn van copyrights. Van sommige afbeeldingen op het web is echter moeilijk te achterhalen of, en van wie, er auteursrechten op rusten.

Mocht je een afbeelding tegenkomen op deze site waarvan je meent dat jij of iemand anders daar de rechten over heeft - stuur ons een berichtje! Dan zullen wij dit plaatje z.s.m. verwijderen.
Geholpen met deze informatie?
Je helpt ons met een kleine donatie Hartelijk Dank!!
Mail ons even voor de juiste gegevens svp.
© BrekendNieuws.nl 9 december 2023 | RSS | Contact

BrekendNieuws